Do zastosowania w produktach mlecznych oferujemy składniki owocowe i nieowocowe, składniki z płatkami zbożowymi Light oraz składniki do produktów dla diabetyków, składniki funkcyjne i wzbogacające. W grupie mlecznych produktów nowością są dodatki straciatella, karamel oraz składniki jarzynowe.
Zastosowanie słodkie – Produkty mleczne są używane do wszystkich typów jogurtów, pianek, twarogów, deserów na bazie twarogu, do kwaśnych śmietan, fermentyzowanego mleka, maślanek, napojów śniadaniowych z płatkami zbożowymi, UHT mleka i koktajli, świeżych serów – cottage, bryndzy i serów owczych, serów topionych i do smarowania, sosów sałatkowych i dipów.
FRUJO, a. s.
Tvrdonice 710
Tvrdonice
691 53
Czechy
www.frujo.cz
Ing. Jan Blata
export manager
Telefon:+420 519 339 408
Faks:+420 519 339 409
Języki:
Czeski, Angielski, Rosyjski
Formularz kontaktowy >>
Mgr. Jaroslav Balcar
export manager
Telefon:+420 519 339 408
Faks:+420 519 339 822
Języki:
Czeski, Angielski, Niemiecki
Formularz kontaktowy >>
Nazwa produktu: Produkty mleczne | ||
Marka produktu: Frujo | ||
Miejsce pochodzenia: Czeska Republika | Warunki płatności: Gotówką, Fakturą | |
Wielkość produkcji: Według umowy | Minimalna wielkość dostawy: Według umowy | |
Cena za sztukę: Według aktualnego cennika | ||
Certyfikaty jakości i bezpieczeństwa: BRC, BIO |